Thursday 20 October 2016

20 oktober 2016; Het past weer niet.

De muziek is deze keer van het Welingtonianse duo Kim and Dusty, waarschijnlijk niet de klinkende namen van een band waar je normalitter naar toe gaat, maar Nienke werkte laat en ik kwam net van het vliegveld en dus besloten we de dagelijkse file (jawel, hier bij de verkeersverstoppingoplossende (keer 3x woordwaarde is dat een wereldrecord) rotonde die vorig jaar werd aangelegd) te vermijden en eerst te gaan eten in town. Hierbij werden we verrast door dit duo, dat een aangenaam repertoir ten gehore bracht. O.a. dit nummer, 'Jolene', maar dan een nog iets langzamere versie. Heerlijk, en het eten was ook nog goed.
Anyway, geen foto's deze keer. Had de camera niet bij me.
Net de koffer ingepakt. Niet eens het normale stampwerk, maar kennenlijk toch iets te veel gewicht. Zal wel door de flessen wijn en zakken chocola komen. Kunnen we gelukkig op de terugweg heel wat meenemen.  Op naar Bathmen, Sneek en Utrecht dus. Met Air Malaysia en KLM. Mmmmm. En ons testament is nog steeds niet klaar. Alles dan maar naar een goed doel!
Ook in deze weken het lustrum van mijn oude studenten huis. Kijk er naar uit. Hier de grap met de eerstejaars in 1987 of zo. Nu komt haar 50e eraan, wordt ook aan gewerkt. Nienke belt net uit de file, dezelfde ja. Ongeluk in Waikanae. Kiwi's kunnen niet autorijden. Nog nooit van voorsorteren gehoord en geen idee hoe een richting aanwijzer te gebruiken. Nadat de neus van de auto al zo'n 45 graden naar rechts is gestuurd gaat dat ding nog eens aan. Het zou eens kunnen slijten. En het is nog maar een lang weekend, niet eens de grote vakantie. Misschien moet Nienke als ttransport en roading manager maar zo'n oranje lamp op het dak zetten, kan ze er langs scheuren. Fluorescerend jasje aan, vroem.
Anyway, we zijn op weg, gegroet.

No comments:

Post a Comment

Reacties welkom