Saturday 5 June 2010

5 juni 2010; Tris

Richting zomer, afscheid van school, beginnend brugpieper, hockey held en veel lachen vooral veel lol in alles en met je vrienden. Deze dag laat ons als een moment opname weer weten wat we al gemist hebben, 4 verjaardagen, en dat we er nog zoveel zullen moeten missen.
En nee, het wordt er niet makkelijker op we missen je nog iedere seconde net als Floris. maar de tijd helpt bij het proberen te denken aan de leuke dingen en de boosheid naar achter te schuiven.
Onze plek hier helpt daarbij. Het geruis van zee, de zon op de bergen en de heerlijke vogel geluiden. De blackbird is ook hier onze favoriet; in de Dubbelhoflaan tijdens de zomer was er een merel die iedere dag aan het eind van de dag richting zonsondergang enorm zat te zingen in de dakgoot, als de jongens naar bed gingen, iedere zomer weer. En ook hier bij zonsondergang met prachtige kleuren op bergen zingt the blackbird.
En voelen we op deze manier de connextie met 'toen' en 'nu'.
Ons gevoel is goed op papier gezet door - hoe kan het ook anders - The Beatles. Hier gezongen door Crosby, Stills and Nash, veelzeggende en toepasselijke tekst.

Blackbird singing in the dead of night
Takes these broken wings and learn to fly
All your life, you were only waiting for this moment to arise
Blakbird singing in the dead of night
Take these sunken eyes and learn to see
All your life, you were only waiting for this moment to be free
Blackbird fly, into the light of the dark black night.

Keep in touch and enjoy life to the fullest,
Nienke & Hans